Еднодневни екскурзии

Балчик и нос Калиакра от Шумен

Шумен - нос Калиакра - Каварна - Балчик

2023

1 ден  Цена: 58.00 лв.

Басарбовски скален манастир

Преп. Димитрий Басарбовски и Манастира Света Марина

27 октомври 2021

1 ден  Цена: 34.00 лв

Крушунски водопади – Деветашката пещера – Арбанаси – Манастира Свети Петър и Павел от Шумен

Крушунски водопади - Деветашката пещера - Арбанаси - Манастира Свети Петър и Павел

2023

1 ден  Цена: 55.00 лв.