РИЛСКИ ЕЗЕРА от Шумен

Наричат ги Омиротворяващи, Вдъхновяващи, Поглъщащи, Величествени….

 2022

Първи ден: Рано сутринта отпътуване за Сапарева баня . Градът е известен с неговата гореща минерална и чиста планинска вода, както и с гейзера в центъра на града. Свободно време за разходка и релакс  до минералните басейни. Отпътуване за  курорта Паничище, настаняване в хотел 3*** в Паничище, вечеря и нощувка.

Втори ден: Изкачване до Седемте Рилски езера с лифт. Веригата на Седемте Рилски езера е най-дългата, най-живописна и най-посещавана група езера в цялата Рила планина. Езерата се намират на различна височина и изглеждат като големи отпечатъци или стъпки, водещи нагоре по планината. Всяко от тях е наречено съобразно формата си. От горе надолу езерата носят следните имена: СълзатаОкотоБъбрекаБлизнакаТрилистникаРибното и Долното. Водите на езерата се оттичат едно в друго и дават началото на р. Джерман. Привечер слизане с лифта в курорта Паничище . Нощувка  и вечеря в хотел в Паничище.

Трети ден: Отпътуване за Самоков  , посещение на Самоковски манастир „Покров Богородичен“ ,свободно време за разходка в централната част на града.

По желание посещение на крепоста Траянови врата. Отпътуване за Шумен.

Промоционална цена: 189.00 лв.

Цената включва: транспорт с комфортен автобус

2 нощувки в хотел 3* , 2 закуски ,

медицинска застраховка,

планински водач

Цената не включва: билет за лифт 18 лв. за 2 посоки