Букурещ предколедна екскурзия от Шумен с АВИСТРА ТРАВЕЛ

Предколеден Букурещ

15 – 16  Декември 2018 г.

Първи ден : Отпътуване в 07.00 часа по маршрут: Шумен – Букурещ. Пристигане около 10.30 часа в Букурещ – „Малкият Париж” на Източна Европа. По желание : Посещение на Музея на селото . Панорамна обиколка на града: Университета, площад Ромъна, площад Виктория, Триумфалната арка. По желание : Посещение на Природонаучния музей „ Григорий Антипа ”. Настанявяне в хотел 4**** – ТОП ЦЕНТЪР  Букурещ. . Свободно време в Стария град, Манук хан , Липскани и

Коледен базар 2018

По желание : Организиране на традиционна румънска вечер.
Втори ден – Закуска. До обяд свободно време за посещение на КОЛЕДНИ БАЗАРИ и други обекти по избор.
В 12.00 – освобождаване на хотела. Шопинг в BANEASA SHOPPING CITY и IKEA. Фото пауза пред сградата на Парламента. Посещение на Патриаршеския хълм с църквата „Св. Св. Константин и Елена”, където се съхраняват мощите на Св. Димитрий Басарбовски. Свободно време и отпътуване за България.

Промоционална цена : 146.00 лв.

Цената включва:
панорамна обиколка на Букурещ
1 нощувка със закуска хотел 4 ****  ТОП ЦЕНТЪР на Букурещ
екскурзоводско обслужване
пътни такси и паркинги
транспорт с комфортен автобус *** климатик, видео система , мини бар
Цената не включва:
вход за Музея на селото – 10 LEI за възрастни, 6 LEI за деца
вход за Природонаучния музей – 20 LEI за възрастни, 10 LEI за деца
застраховка “Медицински разходи и злополука в чужбина” 4 лв.
Остъпки: деца до 12 год. настанени на допълн. легло в двойна стая – 59 лева
1 leia = 0.45 лв.

Пътуване само с лична карта !

Посещение на коледните базари в Букурещ. Ако вече сте се потопили в коледната атмосфера и сте обиколили повечето коледни базари в България, а искате да посетите и някой в чужбина, то Коледния базар в Букурещ е идеален за целта. Знаем, че най-известните базари от този тип се организират в Германия, Австрия, Чехия…, но северната ни съседка не отстъпва по нищо.

На коледния базар в Букурещ има 100 коледни къщички, които предлагат най-различни неща – от коледни подаръци, греяно вино и играчки до типично румънски десерти и ръчно изработени подаръци. Има за всекиго по нещо!

На специална Коледна сцена  гостуват  изпълнители, танцьори, разиграват се традиционни обичаи…Коледно настроение струи от всякъде! За най-малките е интересно да посетят и къщата на Дядо Коледа, където могат да срещнат белобрадия старец и да му кажат дали са слушали през годината. Има детска въртележка, много музика, много настроение!